Rüyada işyerini su basmak

Rüyada işyerini su basmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada işyerini su basmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Rüyada mutfağı su basmak dinamik olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yolu su basmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada deniz suyuna basmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri su basmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments