Rüyada bir yeri su basmak

Rüyada bir yeri su basmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, iyi kısmetleri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri su basmak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Rüyada bir yeri su basmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak yere basmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyuna basmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dükkanı su basmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada işyerini su basmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yolu su basmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Rüyada evi temiz su basmak bazı iş birlikleri yapacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evini su basmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments