Rüyada eve perde diktirmek

Rüyada eve perde diktirmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, başarının düşeceğine, tazeleneceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve perde diktirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada eve perde diktirmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada perde diktiğini görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde diktirdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada dikilmiş perde görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet eder.

Rüyada perde diktirmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada eve perde yaptırmak heveslerin söneceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada eve perde takmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve perde asmak kazancının eksilmeyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments