Rüyada perde diktiğini görmek

Rüyada perde diktiğini görmek kısmetinin artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, mal edineceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada perde diktiğini gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Rüyada perde diktirmek patron koltuğunda oturacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada eve perde diktirmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada perde diktiğini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada dikilmiş perde görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde diktirdiğini görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada yorgan diktiğini görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz elbise diktirmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan elbisesi diktirmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments