Rüyada perde diktirmek

Rüyada perde diktirmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada perde diktirmek gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada perde diktirdiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde diktiğini görmek aydınlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada perde diktirmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada dikilmiş perde görmek canının derdine düşeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Rüyada eve perde diktirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise dikip giymek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ters giden durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada terziye elbise diktirmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalettir.

Rüyada yorgan diktiğini görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments