Rüyada evde timsah beslemek

Rüyada evde timsah beslemek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, huzur bulacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada evde timsah beslemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada evde yavru timsah beslemek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Rüyada evde timsah beslemek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Rüyada timsah beslemek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada timsah beslediğini görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yavru timsah beslemek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada timsahı evde görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada evde timsahlar görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments