Rüyada evde yavru timsah görmek

Rüyada evde yavru timsah görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru timsah gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada evde yavru timsah beslemek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru timsah öldürmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada timsah yavrulari görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru timsah beslemek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek dertlerin yükünden kurtulacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments