Rüyada timsahın eve girdiğini görmek

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahın eve girdiğini gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada evde timsah görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada evde timsah beslemek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ev içinde timsah görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı evde görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments