Rüyada timsahı evde görmek

Rüyada timsahı evde görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kazancının epey düşeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı evde gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Rüyada timsahı evde görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde timsah görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde timsahlar görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada evde yavru timsah görmek büyük miktarda para kazanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada evde timsah beslemek zor durumlara düşüleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada evde yavru timsah beslemek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments