Rüyada evde tavşan görmek

Rüyada evde tavşan görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Rüyada evde tavşan gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada evde tavşan beslemek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada evde tavşan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Rüyada evde siyah tavşan görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan diş görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kazancın arttırılacağına işarettir.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments