Rüyada evde siyah tavşan görmek

Rüyada evde siyah tavşan görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Rüyada evde siyah tavşan gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Rüyada evde siyah tavşan görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan sevmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah tavşan görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments