Rüyada tavşan tarafından kovalanmak

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından kovalandığını görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek moralinin düzeleceğine, düşmanına galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı tarafından kovalanmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hayvanlar tarafından kovalanmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments