Rüyada evde tavşan beslemek

Rüyada evde tavşan beslemek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına tabir olunur.

Rüyada evde tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada evde tavşan beslemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan beslemek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tavşan beslediğini görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret eder.

Rüyada tavşanı beslemek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tavşan beslemek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan beslemek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde maymun beslemek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde civciv beslemek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments