Rüyada güvercin ve tavşan görmek

Rüyada güvercin ve tavşan görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin darlaşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada güvercin ve tavşan gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Rüyada tavşan derisi yüzmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev tavşan görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada hasta tavşan görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın ağladığını görmek pişman olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi tavşan görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments