Rüyada açık perde görmek

Rüyada açık perde görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine delalettir.

Rüyada açık perde gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada açık perde görmek işini layığı ile yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada perdeleri açık görmek büyük bir yenilgi alacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada halı ve perde görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalettir.

Rüyada asılı perde görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada eve perde diktirmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada sarı renk perde görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde kapatmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kendi bildiğini okuyacağına delalet eder.

Rüyada perde indirmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments