Rüyada perdeleri açık görmek

Rüyada perdeleri açık görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada perdeleri açık gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada perdeleri açık görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık perde görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Rüyada koyu renk perde görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına tabir olunur.

Rüyada tül perde almak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir perde görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada perdesiz pencere görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada halı perde görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments