Rüyada perde indirmek

Rüyada perde indirmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada perde indirmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada perdeleri indirmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada perde indirmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah arabadan indiğini görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan indiğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Rüyada gökten indiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada un indirmek gözünün yaşını sileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada hatim indirdiğini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan indiğini görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments