Rüyada halı ve perde görmek

Rüyada halı ve perde görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, gözyaşına boğulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Rüyada halı ve perde gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Rüyada halı perde görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı ve perde görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bunun için allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun beyaz perde görmek büyük bir mala sahip olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada perdeleri yıkamak düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada kırışık perde görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz perde görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işarettir.

Rüyada perdeleri değiştirmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Rüyada pembe renk perde görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments