Rüyada hamileyim diye yalan söylemek

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile misin diye sormak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Rüyada polis diye bağırmak kazancın ikiye katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba diye bağırmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada imdat diyerek uyanmak zaaflarına kapılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments