Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek lükse ve konfora kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz bazı konularda kendinizi zorlamanız gerektiğine işaret ediyor.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Rüyada babaya yalan söylemek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yalan söylediğini görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek özlemelerin son bulacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yalan söylediğini görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments