Rüyada zamanda ileri gitmek

Rüyada zamanda ileri gitmek karanlıkların aydınlanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, spor yapmaya başlanılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Rüyada zamanda ileri gitmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada zamanda ileri gitmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada zamanı ileri almak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Rüyada ilerideki eşini görmek hayatın düzene gireceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ileriyi görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saati ileri almak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ileri bir tarih görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski zamanlara gitmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments