Rüyada gecmis zamana gitmek

Rüyada gecmis zamana gitmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, onu yalnız bırakmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet eder.

Rüyada gecmis zamana gitmek gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada gecmis zamana gitmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zamanın hızlı geçtiğini görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanda geriye gitmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada eski zamana gitmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski zamanlara gitmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Rüyada zamanda ileri gitmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Rüyada eve geç gitmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gideceği yere geç kalmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments