Rüyada eski süpürge görmek

Rüyada eski süpürge görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Rüyada eski süpürge gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada eski süpürge görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge yaptığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulur.

Rüyada bozuk süpürge görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından süpürge almak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan süpürgeye binmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürge faraş görmek neşesini kaçıracağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments