Rüyada süpürge faraş görmek

Rüyada süpürge faraş görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, şen kahkahalar atacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalettir.

Rüyada süpürge faraş gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada süpürge faraş görmek bunalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada süpürge ve faraş görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada faraş görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada süpürge aldığını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada süpürgesi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge bağlamak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge istemek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge yakmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments