Rüyada başkasından süpürge almak

Rüyada başkasından süpürge almak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, itibar kazanacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada başkasından süpürge almak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada bozuk süpürge görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada süpürge bağlamak içinin ferahlayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge yakmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada süpürge kaybetmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Rüyada süpürge vermek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uçan süpürge görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments