Rüyada bozuk süpürge görmek

Rüyada bozuk süpürge görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, günlerini bunun için harcayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bozuk süpürge gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada bozuk süpürge görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Rüyada süpürge bağlamak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada el süpürgesi almak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada süpürge otu toplamak şansının da döneceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada süpürgenin yandığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret eder.

Rüyada süpürgeli cadı görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, günahların af olacağına işaret eder.

Rüyada süpürge tohumu görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge atmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kazancın katbekat artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments