Rüyada eski silah görmek

Rüyada eski silah görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hayatının karışacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada eski silah gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada eski silah görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet eder.

Rüyada silahla birini yaralamak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek hacetinizin giderilmesine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah satmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada silahla kolundan vurulmak bol kazançlı günler geçireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada silah tuttuğunu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments