Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, güç kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments