Rüyada silahla kolundan vurulmak

Rüyada silahla kolundan vurulmak yeni adımlar atacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Rüyada silahla kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada silahla kolundan vurulmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada silahla elden vurulmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada silahla sırtından vurulmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments