Rüyada silahla birini yaralamak

Rüyada silahla birini yaralamak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada silahla adam yaralamak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak borçlarının kapanacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Rüyada kendini silahla yaralamak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada birini silahla yaralamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla birini yaralamak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada silahla yaralamak yol göstereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Rüyada fare yaralamak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments