Rüyada silah tuttuğunu görmek

Rüyada silah tuttuğunu görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, prestij kazanılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet eder.

Rüyada silah tuttuğunu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada silah tuttuğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek helal rızka sahip olunacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ışık tuttuğunu görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada oruç tutmayı unutmak zor günlerin yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuglalı ev görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments