Rüyada silah satmak

Rüyada silah satmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zor durumda kalınacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada silah satmak gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Rüyada silah satmak tecrübe kazandıracağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek satmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir mal satmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ceviz satmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işarettir.

Rüyada eski kıyafetleri satmak el açmayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü satmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada oyuncak bebek satmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada piyango bileti satmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments