Rüyada başından silahla vurulmak

Rüyada başından silahla vurulmak eğlenceli günler yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada başından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada başından silahla vurulmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla alnından vurulmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak istenmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silah tarafından vurulmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments