Rüyada eski sevgiliyle yatmak

Rüyada eski sevgiliyle yatmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak gelirinin giderinden fazla olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili yatmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşle yatmak kazancın artmasına, amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments