Rüyada eski eşle yatmak

Rüyada eski eşle yatmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşle yatmak gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada eski eşle yatmak hilekar ve zayıf tanıdığa, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada eski eşiyle yatmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşle yatmak hafifleyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle yatakta yatmak daha zengin hale geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşiyle yatmak üzüntülerini bölüşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşiyle yatmak anne ve baba duası alınacağına, batıl amele rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşle yatmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments