Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işlerinin bollaşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak yükseldikçe yükseleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yeni işler yapılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin omzuna yatmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments