Rüyada eski sevgili yatmak

Rüyada eski sevgili yatmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yatmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili yatmak allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski yatakta yatmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments