Rüyada eski sevgilisiyle yatmak

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yatmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak rızkın artacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşiyle yatmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments