Rüyada sevgilisiyle konuşmamak

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak erken evlilik yapacağına, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yalan söyleyeceğine yorulur.

Rüyada konuşmayan sevgili görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments