Rüyada eski sevgiliyi korumak

Rüyada eski sevgiliyi korumak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yol alacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi korumak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi korumak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini korumak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi korumak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini korumak stres ve sinirden uzak durulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments