Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek kendisini yıpratacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, ana baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi korumak ne yapacağını şaşıracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi korumak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini korumak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini korumak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments