Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek geçim derdi çekeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, çalışmalarının artacağına yorulur.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada göz göze gelmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments