Rüyada sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek büyük zararlara uğrayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments