Rüyada sevgili telefonda konusmak

Rüyada sevgili telefonda konusmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgili telefonda konusmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konu mak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek adım atarken çok zorlanacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulur.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek ufkunun açılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon konuşması dinlemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek anne babanın birbirine düşeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşanı görmek zor durumda kalınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments