Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, imkânların günden güne azalacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini aramak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi aramak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski iki sevgiliyi bir arada görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek umutsuz olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments