Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin aradığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini aramak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski iki sevgiliyi bir arada görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi aramak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments