Rüyada eski sevgilini aramak

Rüyada eski sevgilini aramak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, zararların günden güne artacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini aramak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada eski sevgili aramak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, işsizseniz işe gireceğinize tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments