Rüyada babamın kavga ettiğini görmek

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, üstünlük elde edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada babamın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalettir.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir makama geleceğine işarettir.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çocuklarının fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
16 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Umut Hakan

Rüyamda babam en yakın arkaşıyla kavga ediyordu ben onları izliyordum sonra babam arkadaşını ittirdi arkadaşı yere düştü kafası kanadı ama adama birşey olmadı arkadaşının birkaç arkadaşı ve bir kadın dışında kimse gelmedi ne konuşulduğuduğunu hatırlamıyorum ama sonra uyandım bitti

Umut Hakan

Teşekkür ederim

Mehmet

Rüyamda babamın başka birisiyle kavga edeceğini duyuyorum ve bende yanına gidiyorum orda bitiyor

Rana

Rüyamda evimizin önünde bir kalabalık vardı. Bende uzaktan evime geliyordum. Babamı gördüm ve arabanın içindeki bi adamı gördüm. Adam bir anda çıktı ve bağırmaya başladı sonra bir anda etraf kalabalıklaştı ve bir anda kavga çıktı. Babam da içlerindeydi. 5 10 kişi birbirlerine tekme tokat giriştiler. Sonra annemi gördüm. Babama bir şey olmuştu ve ismini seslenerek bağırarak ağladı. Bende en son başka bir adama allahsızlar diye bağırdım. Ama kavga hala devam ediyordu. Babama ne olduğunu göremedim.

Yasin

Rüyamda gece vakti caminin ayakkabiligina giryorum sonra camiye girmemek konusunda karsız kalıp camiye giryorum camiye girince babam amcam ve küçük kardeşim camiden çıkacakken beni görünce tekrar oturuyorlar sonra kardeşimi başka bir çocuk dövmek için kovalıyor babam onu durduruyor sonra çocuğun babasına tokat atıyor ve ardından babamın kus olduğu kişi geliyor önce kuzenime yumruk atıyor sonra bana laf atıyor ben bişey diyemiyorum sonra babam önüme geciyor ve babam onu dövüyor

Duygu

Rüyamda babam ve arkadaşlarıyla arabada giderken önce arkadaşı bir şey dedi sonra arabafan indiler ve yumruk yumruğa kavga ettiler yolun ortadında kavga ettikleri için sonra araba geldi ve ezdi ama bir şey olmadi babamın gogsu agrimiş ve sonra tekrar ayni arabaya bindiler ve eve geldik

Mustafa

Rüyamda babam ile dayım ilk başta sözel olarak birbirlerine birşeyler söylediler ve yumruk yumruğa kavga ettiler.

Oğuz

Rüyamda babam gilin köyde kaldığı halen yaşamaya devam ettiği eski köy evin yıkık olduğunu gördüm ve ben o evin düz duvarına tirmaniyordum benim çok samimi olmadığım bir arkadaşı babamla kavga ederken gördüm babam uzun namlulu silah çektiğini gördüm ates etmek için tetiğe bastı lakin silah etes etmedi olaya polisler devardi araladık babam bana kızdı özellikle rüyamda iki 3 defa düz duvara tirmaniyordum ve silah kavga on plandaydı

gul

RUYAMDA BABAM ARKADASIYLA KAVGA EDIYORDU BIRBIRILERI DOVUYORDU BU ANLAMI