Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dertlerinin unutulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kazancının da azalacağına delalettir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek işinde başarılı olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba boşandığını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments