Rüyada eşinin zayıfladığını görmek

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun zayıfladığını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek yeni bir başlangıç yapmaya, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıfladığı görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments